Hyppää sisältöön

John Nurmisen Säätiö tekee konkreettista työtä Itämeren pelastamiseksi

John Nurmisen Säätiö – Itämerta pelastamassa

John Nurmisen Säätiö pelastaa Itämeren ja sen perinnön tuleville sukupolville. Toteutamme konkreettisia Itämeren suojelutoimia ja varmistamme, että meren tarinat välittyvät eteenpäin jälkipolville. Meitä yhdistää rakkaus mereen, sekä vahva usko siihen, ettei mikään ole mahdotonta.

Merikulttuuria ja ympäristön suojelua

John Nurmisen Säätiö on palkittu merellisten kirjojen kustantaja ja kulttuurisisältöjen tuottaja. Säätiö on julkaissut 40 meren tarinoista kertovaa kirjaa. Järjestämme Itämeri-aiheisia näyttelyitä ja tapahtumia. Lisäksi John Nurmisen Säätiöllä on meriaiheinen museo, jonka kokoelmiin voi tutustua mm. Digimuseo.fi-palvelussa. Säätiömme kustantamat kirjat myydään tytäryhtiömme Baltic Sea Servicen verkkokaupassa.

Kulttuurihankkeiden lisäksi John Nurmisen Säätiöllä on useita merkittäviä Itämeren suojeluhankkeita.

Lue lisää Itämeren suojelemisesta >> 

Lahjoitus Itämerelle

John Nurmisen Säätiö pelastaa Itämerta lahjoitusvaroin. Toimintaa ohjaa vain ja ainoastaan Itämeren etu sekä mitattavat ja merkittävät tulokset. Lahjoitus Itämerelle auttaa John Nurmisen Säätiötä tekemään tuloksellista työtä.

Haluatko mukaan Itämeren pelastajien joukkoon? Tue John Nurmisen Säätiötä ryhtymällä kuukausi- tai yrityslahjoittajaksi. Voit myös tehdä kertalahjoituksen esim. Mobilepaylla numeroon 74792.

Tee lahjoitus Itämerelle >> 

 

Tilaa uutiskirje

Haluatko saada lisää tietoa John Nurmisen Säätiön toiminnasta, kampanjoista, tapahtumista ja Itämerestä?

Tilaa säätiön uutiskirje >>

 

Baltic Sea Services

Olemme John Nurmisen Säätiön kokonaan omistama tytäryhtiö ja keskitymme säätiön kustantamien kirjojen ja kestävää saaristoelämää tukevien tuotteiden myymiseen.

Meren kertomuksia

John Nurmisen Säätiö kustantaa laadukkaita meriaiheisia tietokirjoja, jotka tutkivat meren merkitystä eri näkökulmista. Kertomukset vievät lukijan matkalle tuntemattomiin satamiin, löytöretkeilijöiden purjealuksille sekä syvälle aaltojen alle ihmettelemään meren monimuotoista elämää. Ne tuovat meren meitä jokaista lähemmäs.

Vastuullista välittämistä

Myymme valikoituja John Nurmisen Säätiön nimeä kantavia tuotteita, jotka viestivät Itämeren arvostuksesta ja konkreettisten suojelutekojen tärkeydestä. Tuotteet ovat kestäväksi suunniteltuja ja korvaavat kertakäyttökulttuuria. Suosimme yhteistyötuotteissa tunnettuja, vastuullisuutta ja Itämerta arvostavia brändejä.