Hyppää sisältöön

Palautuskäytäntö

Maksuton palautusoikeus käyttämättömille ja myyntikelpoisille tuotteille on 14 päivää toimituksen tai viimeisen toimituserän vastaanottamisesta.

Palauta tuote seuraavasti

 1. Pakkaa tuote/tuotteet ja niiden mukana tullut paperinen lähete alkuperäiseen pakkaukseensa. Voit tarvittaessa käyttää tuotteiden lähetykseen muutakin kuin alkuperäistä pakkausta – tärkeintä on, että tuotteet on hyvin suojattu. Jos sinulla ei enää ole tallessa tuotteen mukana tullutta lähetettä, voit tulostaa korvaavan palautuslomakkeen tästä.
 2.  Merkitse pakkauksen päälle tunnus:
  ASIAKASPALAUTUS/SOPIMUSNUMERO 602409
  sekä palautusosoite:
  Kirjavälitys Oy
  Hakakalliontie 10
  06450 Hyvinkää
 3. Ilmoita palautuksesta sähköisesti täyttämällä ja lähettämällä alla oleva lomake.

Saatuamme tuotepalautuksesi, palautamme saamamme suoritukset 14 päivän kuluessa.

Palautuslomake

Baltic Sea Services

Olemme John Nurmisen Säätiön kokonaan omistama tytäryhtiö ja keskitymme säätiön kustantamien kirjojen ja kestävää saaristoelämää tukevien tuotteiden myymiseen.

Meren kertomuksia

John Nurmisen Säätiö kustantaa laadukkaita meriaiheisia tietokirjoja, jotka tutkivat meren merkitystä eri näkökulmista. Kertomukset vievät lukijan matkalle tuntemattomiin satamiin, löytöretkeilijöiden purjealuksille sekä syvälle aaltojen alle ihmettelemään meren monimuotoista elämää. Ne tuovat meren meitä jokaista lähemmäs.

Vastuullista välittämistä

Myymme valikoituja John Nurmisen Säätiön nimeä kantavia tuotteita, jotka viestivät Itämeren arvostuksesta ja konkreettisten suojelutekojen tärkeydestä. Tuotteet ovat kestäväksi suunniteltuja ja korvaavat kertakäyttökulttuuria. Suosimme yhteistyötuotteissa tunnettuja, vastuullisuutta ja Itämerta arvostavia brändejä.